Translate

3. mai 2012

Karrikylling med kokos og cashewnøtter


2 personer


2 kyllingbryst
1 rød paprika
1 liten rødløk
1 fedd hvitløk
4-6 ts karrypasta
1 dl cashewnøtter
saft av en lime
1 ss honning
2 dl kokosmelk
salt og pepper
smør og olje til steking
frisk koriander til pynt


Del kyllingbrystene i fire på skrå. Rens og del paprikaen i biter. Hakk løk og hvitløk. Kjør løk, hvitløk, karripasta, cashewnøtter, imesaft, honning og litt av kokosmelken samemen i en foodprosessor. 
Krydre kyllingen med salt og pepper, brun stykkene godt i varmet smør og olje. La paprikaen få steke med det siste minuttet.Hell over karriblandingen, senk temperaturen noe og la det steke i 2 minutter under omrøring. 
Tilsett resten av kokosmelken og la det småkoke i 5 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt. Dryss over koriander og server. 


Tok utgangspunkt i en oppskrift av Lise Finckenhagen, Fredag hele uka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar