Translate

4. mai 2012

Enchiladaform


4 personer 


1/2 kg kjøttdeig
1 stor løk
2.5 dl salsa
1 boks tex-mex bønner, la de renne litt av seg
0.75 dl italiensk salatdressing (se oppskrift under)
2 ts tacokrydder

1/2 ts spisskummen
6 tortillas
1 liten boks med maiskorn 
2 dl rømme 
4 dl cheddar ost, evt blandet med litt av din favoritt ost1 bifftomat, hakket


Avokado
hakket fersk koriander


Stek kjøttdeig og løk i en stor panne. Rør inn salsa, bønner, maiskorn, italiensk dressing, rømme, tacokrydder og spisskummen. 


Ta en god porsjon med kjøttmiksen oppi en ildfastform, ha ost over før du legger en tortilla oppå. Legg lagvis halvparten med kjøttmiks og halvparten med ost. Gjenta så mange ganger du ønsker. 
Det siste laget skal ha en god dose med ost. 
Dekk til med aluminiumsfolie og stek i ovenen på 200 gr i ca 25 min, eller inntil den er varm og bobblende. 
La den stå 5 minutt før du serverer. Server med en salat av tomat, avokado og koriander. Om du har tortilla til overs, varm de opp og server ved siden av. 


Italiensk salatdressing
2 ss majone
1 ss rømme
1 ss melk
1 ts rød hvitvinseddik
1/2 ts sukker
1/2 ts salt
1 ts tabasco
1 ts worcestershire saus
1/2 ts oregano
1/2 ts basilikum

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar