Translate
19. okt. 2015
Laks med agurksalat og pepperrotkrem
2 personer
500 g laksefilet, uten skinn og bein
Salt
Hvit pepper
Agurksalat
0,3 stk agurk
1/2 chili, rød
vann
2 ss eplecidereddik
1 ts sukker
1 knivsodd salt
Skjær laksen i serveringsstykker, kryddre med salt og pepper. Stek de ca 3 min på hver side.
Pepperrotkrem
1 dl crème fraîche
0,5 cm pepperrot
gressløk, frisk
0,5 ss sennep
0,5 ss sitronsaft
salt og pepper
Agurksalat
Skjær agurk i små terninger og finhakk chili.
Bland sammen alle ingrediensene til agurksalaten og la den stå og trekke i 20 minutter.
Pepperrotkrem
Pisk crème fraîche stiv og luftig. Riv pepperrot på den fineste delen av rivjernet og finhakk gressløk.
Rør pepperrot, gressløk, sennep og sitronsaft inn i crème fraîchen. Smak til med salt og pepper.
Server laksen med hasselbakte poteter, agurksalat og pepperrotkrem.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar