Translate

23. des. 2013

Ostekake alla Iris



Bunn:
125 gr smeltet margarin
Ca ½ pakke digestive original kjeks

Knus kjeksen og ha den oppi den avkjølte margarinen.
Sett ringen fra en kakeform (22 cm) direkte på et serveringsfat.
Trykk kjeksblandingen lett ned i formen.

Gele:
1 pk sitrongelepulver
2,5 dl vann

Kokes opp og avkjøles noe.

Ostefyll:
125 gr Philadelpia naturell smøreost
125 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 pk lettrømme

Ostefyllet piskes sammen til en litt luftig krem.

Ha så i 2,5 dl lettvispet krem og rør forsiktig til ostefyll og masse er blitt en jevn røre.
Rør forsiktig inn geleen til den er jevnt fordelt i ostekremen.

Fyllet helles over bunnen og kaken settes kjølig i minimum 4 timer.

Pyntes med frukt når kaken er stivnet.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar