Translate

17. jan. 2011

Asiatisk kyllingsuppe


Oppskriften er ifra dinmat

Ingredienser:
2 dl  vann
2 dl  kokosmelk
1/2  buljongterning av høns
1/2  lime
1 1/2 ss  chilipasta (sambal oelek)
1 1/2 ss  frisk ingefær
3/4 ss  fiskesaus (asiatisk)
200 g  kyllingfileter uten skinn
1 pakke nudler
50 g  shiitake-sopp
2  vårløk
1/2  rød chili
1/2 dl  frisk koriander
    
Framgangsmåte:
Ha vann, kokosmelk, buljong, finstrimlet limeskall, limesaft, chilipasta, ingefær og fiskesaus (kraft) i en stor kjele og kok opp.

Skjær kylling i strimler.
Legg i kyllingen og kok i 5 minutter.

Del soppen i små båter eller skiver.
Kutt opp vårløk og finhakk chili.

Ha nudler, sopp, vårløk og chili i kjelen og kok i 5 minutter til.
Smak til suppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar