4 -6 kyllingfileter
1/2 glass mangochutney ; (original)
2 teaspoons sambal oelek ; (fås på glass)
2 teaspoons karry
2 -3 fedd hvitløk ; (hakkes i småbiter)
3 dl creme fraiche
Kyllingfiletene legges direkte i ildfast form (med litt salt og pepper på).
De andre ingrediensene blandes sammen til ei røre og helles over filetene.
Stekes på 200 grader i 50 minutter.
Serveres med ris, melonsalat og nan-brød.
Melonsalat:
Vannmelon
ruccolasalat
rødløk
pinje- eller akasjunøtter
event. oliven eller fetaost
+ sitronsaft til dressing
1/2 glass mangochutney ; (original)
2 teaspoons sambal oelek ; (fås på glass)
2 teaspoons karry
2 -3 fedd hvitløk ; (hakkes i småbiter)
3 dl creme fraiche
Kyllingfiletene legges direkte i ildfast form (med litt salt og pepper på).
De andre ingrediensene blandes sammen til ei røre og helles over filetene.
Stekes på 200 grader i 50 minutter.
Serveres med ris, melonsalat og nan-brød.
Melonsalat:
Vannmelon
ruccolasalat
rødløk
pinje- eller akasjunøtter
event. oliven eller fetaost
+ sitronsaft til dressing
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar