Translate

7. jan. 2014

Middelhavspasta


2 personer

1 liten løk, finhakket
1/2 rød paprika
1 liten chili
1 kyllingbryst
4-5 skiver bacon
1/2 ts paprikapulver
1 glass hvitvin (kan droppes)
8 cherry tomater, delt i 4
Basilikum
250 gr spaghetti

Finhakk løk og hvitløk. Skjær paprika og chili i strimler. Det samme gjør du med kyllingbrystet.

Stek bacon til det er sprøtt, legg til side på ett tørkepapir.

Smelt en spiseskje smør og litt olivenolje i en panne. Mykne løken og hvitløken. Salt og pepre. Tilsett paprikapulver. Tilsett bacon, chili og paprika. La det surre på medium varme før du tilsetter kyllingkjøttet. Stek kjøttet og tilsett et glass med vin. La alkoholen dampe av litt før du tilsetter tomater og en god neve hakket basilikum. Tomatene skal fremdeles ha litt konsistens, så det er viktig at de ikke tilsettes for tidlig.

Varm en stor gryte med saltet vann. Kok spaghettien.

Sil av pastavennet og tilsett litt god olivenolje i kyllingpannen. Fordel fyllet på pastaen og dryss litt flaksalt over sammen med litt frisk basilikum. Server med friskrevet parmesanost.

Nok en sikker vinnner fra Helles kitchen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar