Burgere
500g kjøttdeig
100 gr svinekjøtt
1 ts fransk sennep,
1 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk
1 ss hakket bladpersille
1 egg
5-6 skiver bacon
Kjør først svinekjøttet med en stavmikser til det er kjøttdeig. Evt finhakk det godt.
Bland deretter alle ingrediensene i en bolle. La det stå i rundt 1 time før du former til burgere.
Stek bacon til det er sprøtt, la det hvile på ett tørkepapir før servering.
Stek burgerne i olivenolje og smør i 4 minutter på hver side.
Oppskrift på burgerbuns
Coleslaw
1/2 hode kinakål, strimlet
1/2 fedd hvitløk, hakket
1/2 liten rødløk, tynne skiver
6 skiver jalapeno, hakket
1.5 ss hvitvins eddik
1 ss dijonsennep
4 ss majones
1 ss sukker
1 1/2 ts salt
1 ss Worcestershire saus
Bland alt sammen før, la stå kaldt en time før servering.
Monter burgerne - Ha coleslaw på nedre halvdel av brødet. Legg på burger, og bacon og toppen til slutt. Aldri feil med litt ostegratinerte nachochips ved siden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar