Translate
25. jan. 2015
Rundstykker til suppe
500 gram hvetemel
1/2 pakke tørrgjær
1 dl havregryn
3 dl helkorn
3 dl vann, varmt
2 ss olje
2 ss honning
1 ts salt
2 gulrøtter, finrevet
Melk til pensling
Ha havregryn og helkorn i en bolle og hell over varmt vann, la stå i 1 time.
Ha resten av ingrediensene i en miksebolle sammen med korn og havregryn, kjør i eltemaskin ca 10 min.
Hev under plast i 1-2 timer, ha den over på benken og kna godt .
Deigen er veldig veldig seig, og det skal den være! Seigheten kan gjøre det litt vanskelig å jobbe med så ha litt kaldt vann på hendene når du skal rulle ut rundstykkene.
Rull ut deigen til ca 25 rundstykker
Hev i 30-45 minutter til under et kjøkkenhåndkle.
Pensle med melk og stek i ca 20 min på 210-220 grader.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar