Translate

16. juli 2013

Chorizo med poteter, hvitløk og kapers

2 porsjoner

4-5 små poteter
olivenolje
250-300 gr Chorizopølse skåret i skiver
1 fed hvitløk, finhakket
20 g kapers
1 stk løk, i skiver
1.5 ss sitronsaft
1 ss finhakket frisk estragon, dill eller andre friske urter
1 ts salt
1 ts grovkvernet svart pepper

Potetene vaskes og kokes så vidt møre. Ha over i en ildfast form sammen med olivenolje og bak videre i ovnen på 225 grader. Vend potetene underveis. Tilsett så stekt bacon/chorizo, løk og kapers. La så retten stå et par minutter i ovnen før du tar den ut og tilsetter de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper, og retten er klar til servering! Server gjerne sammen med en sennep vinagrette.

Oppskriften kommer fra familiekokeboka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar