Translate

7. jan. 2015

Koriander og chilidampet laks (TMX)


Til 2 personer

350 gr laksefilet
bakepapir

1 rød chili
2 cm stykke ingefær skrelles og deles
1 fedd hvitløk, skrelles og spiren  midten tas ut
2-3 vårløk, hakket
50 gr pepper
En stor håndfull koriander
1 sitron
10 g honning
15 g soyasaus
1 brokkoli, i biter

Ris i varomaen
1000 g vann
50-70 g ris per person


Ha chili, ingefær, hvitløk og vårløk, 25 g pepper og koriander i TM bollen og kjør i 5 sek / hastighet 7.
Skrap alt som er på sidene ned i bollen og tilsett saften av halve sitronen, honning og soyasaus og kjør i 10 sek / hastighet 3

Fukt bakepapiret, og krøll det sammen, brett den opp og legg den flatt  bunnen av varoma formen.

Legg laksen på toppen og hell mesteparten av sausen over toppen av laksefilet, sørg for at du har litt av sausen i bollen (ikke vask den!).

Plasser brokkoli i den øverste formen av Varoma, dekk med lokk.

Sett i bollen:
Ha i 1000 g vann, resten av pepperet og ris i innsatsen.

Sett Varoma (med laks og grønnsaker) på plass og kjør i 25 min / varoma / hastighet 2

Hvis du bruker nudler, legg dem i de siste minuttene i henhold til instruksjon på pakken.

Oppskriften er hentet fra Feisty tapas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar