Translate

11. jan. 2015

Kalvesnitzel med potet, erter og smør

Til 2 personer

300 gr snitzel, kalv eller svin
5 poteter
1 boks hermetiske erter
1 sitron
50 gr smør, smeltes for servering
1 dl parmesan
1 ts rosmarin
5 ss griljermel
3 ss hvetemel
1/2 ts pepper
1/2 ts salt
1 egg

Start med å sette potetene på kok.

Bland sammen parmesan, rosmarin, griljermel, hvetemel, salt og pepper i ett fat.

Ca 15 min før potetene er klar kan du begynne å gjøre klar snitzlene. Pisk egget i en dyp tallerken.
Tørk godt av snitzlene og ha de først i melblandingen, begge sidene, deretter dyppes begge sidene i egget og tilbake til melblandingen, legg de klar på en fjøl.

Ha litt smør i en panne, ha på sterk varme, brun snitzlene 1 1/2 min på hver side. Deretter ca 1 1/2 min på hver side på lavere temperatur.

Smelt smør og kok ertene som anvist å pakken. Snitzlene serveres sammen med poteter, erter, sitronbåter og smør.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar