Translate

7. mai 2014

Laks med mango- og avokadosalat


2 personer
400 g fersk laks, i porsjonsstykker
olivenolje
salt og pepper

1/2 mango, i terninger
1/2 avokado, i terninger
6 cherrytomater, i båter
1 rødløk, i tynne båter
1 rød chili etter smak, finhakket
en neve ruccula
koriander, grovt hakket
ca. ½ lime, saften
olivenolje

1 dl rømme
1 ss sweet chilisaus
Salt

Bland sammen ingrediensene til salaten og drypp limesaft og litt god olivenolje over.

Krydre laksen med salt og pepper og stek den i litt nøytral olje i 2-3 minutter på hver side, til den er passe stekt. Alternativt kan du grille den på grillen eller steke den i en grillpanne.

Rør sammen rømme, sweet chili. Smak deg frem til ønsket smak og krydre med salt og pepper.

Server laksen med mango- og avokadosalaten, sweet chilirømmen – sammen med ris, eller annet tilbehør.

Oppskrift fra Trines matblogg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar