Translate

28. mai 2014

Sommersalat

Til 2 personer

1-2 kyllingbryst
Feltsalat
1 løk
Bacon
1 pakke asparges
12 Cherrytomater
1/2 Mozzarella ost

Start med å kutte løken i ringer, legg den i kaldt vann - for å få bort litt av den sterke rå løksmaken.

Del kyllingen i biter, ha på salt og pepper.

Stek baconet til det er sprøtt, legg på tørkepapir så de får rent av seg.

Deretter steker du kyllingen.

Riv opp Mozzarella i biter. Og del tomatene i 4 deler.

Ha alt i små skåler, slik at man kan komponere sin egen salat, eller ha alt i en stor bolle.

Til vinaigrette blander du sammen ett par ss god olje, 1 ta sennep, 2 dråper balsamico og river over 1 ss parmesanost, bland godt og smak til med salt og pepper.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar