Translate
12. mai 2014
Laks med spicy soyasaus, asparges og nudler
Til 2 personer
400 gram fersk laks, i porsjonsstykker
olivenolje
litt salt
ca 1 ts revet ingefær
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
1 vårløk, finhakket
ca 1/2 lime, saft og skall
3 ss god olivenolje
2 ss soyasaus
1 ts flytende honning
frisk koriander, finhakket
Asparges
nudler, tilberedt etter anvisningen på pakken
Rør sammen ingrediensene til soyasausen. Husk å smake deg frem!
Kok aspargesen 3-4 min i vann tilsatt litt salt og sukker, ha de deretter over i iskaldt vann, legg de tilsides til like før servering.
Pensle litt olivenolje på laksestykkene og krydre med litt salt. Stek laksen ca 2-4 minutter på hver side i en panne, til den er passe stekt.
Stek aspargesen i en panne til de får litt farge.
Kok nudlene etter anvisningen på pakken umiddelbart før servering.
Pynt gjerne med litt frisk koriander.
Oppskriften kommer fra Trines matblogg
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar