Translate

13. mai 2014

Stor fødselsdagssalat


Til 2 personer

flere sorter salatblader; spinat, feltsalat, lollo rosso, ruccola.
2 kyllingbryst
6 skiver bacon, ca 50 gr
40-50 gr blåskimmelost
1 avokado, i båter
Litt reddiker, om du får tak i
1 neve med valnøttkjerner, hakket
2 kokte egg
Nobis dressing

Skyll salatbladene godt, klem dem tørre eller slyng dem i en salatslynge.

Hardkok eggene.

Stek baconet og la det renne av på ett tørkepapir.

Skjær kyllingen i passe biter og salte og peppre den. Stek den i en panne.

Jeg valgte å servere salatbladene, eggebåter og avokadoen i skåler for seg selv. Deretter blandet jeg biter av blåskimmelosten, valnøtter, kylling og bacon i en bolle.

Serveres sammen med godt brød og nobis dressing.

Oppskriften kommer fra boken under valnøttreet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar