Translate
13. mai 2014
Stor fødselsdagssalat
Til 2 personer
flere sorter salatblader; spinat, feltsalat, lollo rosso, ruccola.
2 kyllingbryst
6 skiver bacon, ca 50 gr
40-50 gr blåskimmelost
1 avokado, i båter
Litt reddiker, om du får tak i
1 neve med valnøttkjerner, hakket
2 kokte egg
Nobis dressing
Skyll salatbladene godt, klem dem tørre eller slyng dem i en salatslynge.
Hardkok eggene.
Stek baconet og la det renne av på ett tørkepapir.
Skjær kyllingen i passe biter og salte og peppre den. Stek den i en panne.
Jeg valgte å servere salatbladene, eggebåter og avokadoen i skåler for seg selv. Deretter blandet jeg biter av blåskimmelosten, valnøtter, kylling og bacon i en bolle.
Serveres sammen med godt brød og nobis dressing.
Oppskriften kommer fra boken under valnøttreet.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar