Translate

8. des. 2013

Luksus risboller


3 pl mørk kokesjokade á 100 gr
1 pk delfiafett á 250
5 ss sterk kaffe (espresso)
3 stk egg
3 ss sukker
100 gr puffet ris
1 neve med seigmenn, hakket
1 neve med valnøtter, hakket
1 neve med rosiner, hakket

Smelt delfiafett på svak varme (5), når nesten alt delfiafettet er smeltet, ha litt av sjokoladen oppi av gangen, skru ned varmen (2). Rør godt til all sjokoladen er smeltet. Ha oppi en og en spiseskje med kaffe, rør godt innimellom. Avkjøl.

Visp eggedosis av egg og sukker. Tilsett den avkjølede sjokoladeblandingen og bland godt sammen. Ha oppi hakket seigmenn, rosiner og valnøtt, bland godt, tilsett puffet ris og rør sammen.
Sett boller med skje på matpapir evt i former. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar