Translate

30. des. 2013

Chimichangas - skikkelig kvess ;)



Alltid kjekt med noe nytt, og hva passer vel ikke bedre en lille nyttårsaften :)

8 mini tortillas
1 liten rødløk
1 fedd hvitløk
1 grønn chili, med frø og det hele, finhakket
1/2 grønn paprika, finhakket
1 liten potet, kokt og skåret i terninger
1 dl rømme, helst rørosrømme :)
80-90 gr cheddarost

Varm opp olje i en panne og stek løk, hvitløk, chili og paprika til det er mykt. Tilsett potetterningene, la de steke med noen minutter, og sett til side.

Varm opp tortillaene, en etter en i en tørr panne i 30 sekunder på hver side. Legg en spiseskje fyll ute på kanten av tortillaen og topp med ca en spiseskje rømme og til slutt litt ost.

Brett inn sidene og rull sammen, fest med en tannpirker. Sett rullene i kjøleskapet i minimum 30 minutter. Fristyrstek rullene til de er gylne og sprø.

Server med guacamole, rømme, salsa og hva du ellers måtte begjære. Bon appetit!!

Oppskriften er basert på en fra kokeboken Digg på fredag - Jørgen O Grann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar