Translate
30. des. 2013
Dampet laks og grønnsaker
350 gr laksefilet
2 gulerøtter, i tynne strimler
1 fennikel, i tynne strimler
1 håndfull ristede mandler, bare fres i en panne ett par minutt
litt kjørvel, hvis du finner
revet skal av en sitron
Pakk en fin skinn- og benfri laksefilet i et stykke bakepapir. Legg grønsakene rundt fisken, mandler på toppen sammen sitronskall, og kjørvel. Salt og pepre.
Skjær et par skiver meierismør med en ostehøvel (for å få tynne skiver). Legg dem på toppen av fisken.
Pakk sammen fisken og sørg for at pakken er tett. Dampen som produseres inne i fiskepakken skal bli inne i fiskepakken og gjøre retten saftig.
Når vannet i wokgryten/ dampkoker, løfter du av lokket på og legger fiskepakken ned i. Sett på lokket og la den stå i 20-30 minutter.
Pakk ut og server med en gang.
Serverte sammen med en agurksalat.
Nok en ny favoritt fra Helleskitchen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar