Translate

26. des. 2013

Kylling Dim Sum



Deig - 12 stk
2.5 dl hvetemel
1 dl varmt vann
1 ts salt

Kjør alle ingrediensene til en litt klissete deig. La stå kaldt i minimum 1 time.

Fyll
1 kyllingbryst / kjøttdeig
1/2 løk
1 liten sjalottløk (15 gr)
1 ts oyster sauce
1 dråpe sesamolje
Salt og pepper

Finhakk kyllingen, evt benytt kjøttdeig. Stek løken til den er blank og myk. Tilsett kyllingen, stek til den er lysebrun, tilsett oyster sauce og sesamolje og smak til med salt og pepper.

Koriandersalsa
Ca 8 cherrytomater (50 gr)
1-2 fedd hvitløk
1 håndfull Koriander (5 gr)
1 ts spisskummen, knust
2 ts limesaft

Kjevle ut deigen, stikk ut sirkler med ett glass, lag små "pakker" med fyll i. Legg over i steamer, de er ferdige etter ca 20 min. 

"Pakkene" ble litt tykke første gang, men smaken var god, så vi får prøve igjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar