Translate

24. jan. 2011

Pasta med chorizo

1 liten boks med knuste tomatet
1 fedd hvitløk
1 rødløk

1 Chili
2-3 chorizo pølser
1 dl matfløte (kanskje litt ekstra)
Litt rosmarin
Litt bladpersille
God olje
Sukker
Salt og pepper
Parmesan

Ha olje  i en stor panne sammen med tomater, finhakket hvitløk, 1 finhakket rødløk og finhakket frisk rosmarin.


Ha på salt, sort pepper og 1 ts sukker. Sukkeret får frem en utrolig fin sødme i tomatene. La det putre i 5-6 minutter.

Ha i chorizo sammen med 1 dl fløte og en neve hakket bladpersille.
Smak til med knust, tørket chilli. La tomatsausen småkoke litt.

Kok en stor gryte med godt saltet vann til gnochhi`n. Kok dem til de har perfekt tyggemotstand. Hell av vannet og vend pastaen inn i sausen. Vend godt så all pastaen blir dekt av sausen.


Oppskrift fritt etter Lars spiser, synser og drikker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar