1 liten boks med knuste tomatet
1 fedd hvitløk
1 rødløk
1 Chili
2-3 chorizo pølser
1 fedd hvitløk
1 rødløk
1 Chili
2-3 chorizo pølser
1 dl matfløte (kanskje litt ekstra)
Litt rosmarin
Litt bladpersille
God olje
Sukker
Litt rosmarin
Litt bladpersille
God olje
Sukker
Salt og pepper
Parmesan
Parmesan
Ha olje i en stor panne sammen med tomater, finhakket hvitløk, 1 finhakket rødløk og finhakket frisk rosmarin.
Ha på salt, sort pepper og 1 ts sukker. Sukkeret får frem en utrolig fin sødme i tomatene. La det putre i 5-6 minutter.
Ha i chorizo sammen med 1 dl fløte og en neve hakket bladpersille.
Smak til med knust, tørket chilli. La tomatsausen småkoke litt.
Kok en stor gryte med godt saltet vann til gnochhi`n. Kok dem til de har perfekt tyggemotstand. Hell av vannet og vend pastaen inn i sausen. Vend godt så all pastaen blir dekt av sausen.
Oppskrift fritt etter Lars spiser, synser og drikker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar