Oppskriften er ifra dinmat
Ingredienser:
2 dl vann
2 dl kokosmelk
1/2 buljongterning av høns
1/2 lime
1 1/2 ss chilipasta (sambal oelek)
1 1/2 ss frisk ingefær
3/4 ss fiskesaus (asiatisk)
200 g kyllingfileter uten skinn
1 pakke nudler
50 g shiitake-sopp
2 vårløk
1/2 rød chili
1/2 dl frisk koriander
Ingredienser:
2 dl vann
2 dl kokosmelk
1/2 buljongterning av høns
1/2 lime
1 1/2 ss chilipasta (sambal oelek)
1 1/2 ss frisk ingefær
3/4 ss fiskesaus (asiatisk)
200 g kyllingfileter uten skinn
1 pakke nudler
50 g shiitake-sopp
2 vårløk
1/2 rød chili
1/2 dl frisk koriander
Framgangsmåte:
Ha vann, kokosmelk, buljong, finstrimlet limeskall, limesaft, chilipasta, ingefær og fiskesaus (kraft) i en stor kjele og kok opp.
Skjær kylling i strimler.
Legg i kyllingen og kok i 5 minutter.
Del soppen i små båter eller skiver.
Kutt opp vårløk og finhakk chili.
Ha nudler, sopp, vårløk og chili i kjelen og kok i 5 minutter til.
Smak til suppen.
Ha vann, kokosmelk, buljong, finstrimlet limeskall, limesaft, chilipasta, ingefær og fiskesaus (kraft) i en stor kjele og kok opp.
Skjær kylling i strimler.
Legg i kyllingen og kok i 5 minutter.
Del soppen i små båter eller skiver.
Kutt opp vårløk og finhakk chili.
Ha nudler, sopp, vårløk og chili i kjelen og kok i 5 minutter til.
Smak til suppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar