Oppskrift basert på en hos Aperitif
500 g torskefilet
150 g grilljermel
2 stk egg
100 g mel
salt
pepper
Chips:
4 store bakepoteter
7,5 dl mais eller solsikkeolje
salt
Rotgrønnsaker :
2 persillerot
2 persillerot
2 gulerøtter
Fremgangsmåte:
Skjær torskefileten i passe stykker. Vend de først i mel, så i pisket egg og til slutt i grilljermel sammen med salt og pepper. Stekes på middels varme i klaret smør til filetene er gylne.
Skjær torskefileten i passe stykker. Vend de først i mel, så i pisket egg og til slutt i grilljermel sammen med salt og pepper. Stekes på middels varme i klaret smør til filetene er gylne.
Chips:
Rens potetene for skall og kutt de i fine staver. Kok de først i ca 10 min og legg de deretter på langpanne, krydre med chili powder, salt og olje. Stek i ovnen ca 20 min på 250 gr.
Rotgrønnsaker:
Skjæres i staver og dampes i litt smør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar