1 flaske Mutti tomatsaus, 400 gr el. 1 boks hermetiske tomater
1 gul løk, delt i 6 deler
1 fedd hvitløk
1/2 chili
1/2 ts cayennepepper
1 ts nellikspire, knust
1 ts kanel
1 ts tørr sennep
2 ss olivenolje
ca 1 dl brunt sukker
1 dl eplesidereddik
smak til med salt og pepper
Avkjøl og ha på tette glass/flaske. Holder ca 4 uker i kjøleskap.
1 fedd hvitløk
1/2 chili
1/2 ts cayennepepper
1 ts nellikspire, knust
1 ts kanel
1 ts tørr sennep
2 ss olivenolje
ca 1 dl brunt sukker
1 dl eplesidereddik
smak til med salt og pepper
Ha løk, hvitløk og chili i miksebollen og hakk på 3 sek/hastighet 5.
Tilsett olje og kjør på 3 min/100C/hastighet 1.
Tilsett resten av ingrediensene og kjør på 30 sek/hastighet 9.
La det koke på 20 min/ 100 gr /hastighet 3.
Tilslutt kjører du den på 30 sek/hastighet 9, vri hastighetshjulet forsiktig opp til 9.
Om du ikke har Thermomix kan du benytte denne oppskriften. Les mer om Thermomix på Mat for mannfolk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar