Til 2 personer
400 g hyse-/seifilet, del i større biter
1 eggca 1 dl melk2 ts salt2 stk vårløk, kutt i større biter1/2 rød paprika,kutt i større biter1 fedd hvitløk, ta ut spiren i midten1/2 stk rød chili (eller mer)ca 1/2 ss reven/finhakket ingefærca 0.5 dl finhakket fersk koriander
limebåter
grovkvernet pepper etter smak
1-2 ss olje
1 ss smør
Fremgangsmåte:
Ha fisk og grønnsaker i TM bollen - kjør i 15 sekund på hastighet 6. Ha oppi salt, kjør i 5 sek på hastighet 5. Tilsett egg og kjør på hastighet 3 i 15 sekund mens du tilsetter nesten all melken. Ha litt pepper i tilslutt
Stek kakene i olje og smør på medium varme til de har fått en fin gyllen farge og er gjennomstekte. Server med limebåter, vanlig eller stekt ris, eller kun en gulrotsalat og litt sweet chili saus.
Oppskrift uten Thermomix.
Oppskriften kommer fra Sunne fristelser
Hei. er på konstant jakt etter TMX oppskrifter. Tillater meg å fornorske din oppskrift på Thai-fiskekaker. De ser digg ut, men jeg vil altså prøve med bare salt og pepper pluss litt løk og gressløk. Blir fiskekakene gode legger jeg ut oppskrift på guttemat.blogspot.no :-)
SvarSlett