Ingedienser
2 Rødløk
2 fedd hvitløk
1 ss olje
Hakk løk og hvitløk og stek i oljen til løken er gyllen og mør.
Tilsett:
10 skiver jalapeños (chilipepper)
1 rød chili
Hakk løk og hvitløk og stek i oljen til løken er gyllen og mør.
Tilsett:
10 skiver jalapeños (chilipepper)
1 rød chili
1 bx hakkede tomater
4.5 dl kyllingkraft (1 buljongterninger)
4.5 dl kjøttkraft (1 buljongterninger)
1 bx Campell tomatsupper
1 ss spisskummen
2 ss Worechiestershire saus
2 ts cayenne pepper
2 kyllingbryst
4.5 dl kyllingkraft (1 buljongterninger)
4.5 dl kjøttkraft (1 buljongterninger)
1 bx Campell tomatsupper
1 ss spisskummen
2 ss Worechiestershire saus
2 ts cayenne pepper
2 kyllingbryst
Beskrivelse
Alt utennom kyllingen, kokes i 2-5 timer, jo lengre jo bedre !!Server med revet ost, tortilla chips og rikelig med rømme som anrettes på små skåler til hver enkelt person.
Suppen kan med fordel lages dagen før den skal serveres, da den bli bedre og bedre for hver dag!
ein heilt nydelig suppe.kan anbefales på det sterkeste
SvarSlettja, dette er en sikker favoritt hos oss ;) passer ekstra på denne tiden av året!!
SvarSlett