Translate

10. juli 2011

Kjøttpølse med bacon, løksaus og stekte poteter


4 gode kjøttpølser fra din lokale slakter, ikke noe gilde tull
4 skiver bacon
1 løk
1 ss olje

Løksaus
1 stor løk
2 ss olje
1 ts sennep
1 ts worcestershire saus
3 dl kyllingkraft
Salt og pepper
Maizenna jevner

Varm stekeovnen til 200 gr.

Surr baconskiver rundt pølsene, legg de i en ildfast form. Skjær løk i tynne ringer og fordel den over pølsene. Drypp over olje.


Stek i varm ovn i ca 30 min.

Rens og skjær løken i tynne ringer og stek i olje til den er myk og gyllen. Tilsett sennep, worchestershire og spe med buljong under omrøring. Kok opp og la sausen koke i ca 15 min uten lokk. Rør inn litt maizenna om den er for tynn. Smak til mes salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar