Translate

10. juli 2011

Grillet lakse med asiatisk agurksalat og stekte poteter


Til 2 personer
4 laksekoteletter
5-6 poteter
1 liten rødløk
1/2 agurk
1 fedd hvitløk
1 liten chili
3 ss eddik
1 ss chili saus
Rømme
2 ss melk
1 ss sukker
Gressløk

Asiatisk agurksalat
Del agurken i skiver, bruk gjerne en ostehøvel. Hakk hvitløk og fres den lett i en panne. Hakk chili og del rødløken i skiver. Ha alt i en bolle. Tilsett eddik, sukker og chilisaus, hell på kaldt vann til det dekker agurken, bland godt sammen og sett kaldt.

Skrell og del potetene i terninger, kok dem i 15 min og stek dem deretter i 20 min.
Laksekotelettene grilles 3-4 min på hver side.


Bland rømme, melk, sukker og gressløkog rør godt sammen,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar