Translate
24. mars 2015
Thai kyllingsuppe
2 porsjoner
2 bokser (165 ml) kokosmelk
0.5 dl kyllingbuljong
2 ss red curry paste
1 ts frisk, finrevet ingefær
1 hvitløksfedd, presset
1/2 ts salt
1 løk, grovhakket
300g kyllingfilet, i jevnstore terninger
2 gulrøtter strimlet
kokte og varme risnudler
frisk koriander
vårløk, strimlet
Start med å ha kokosmelk, buljong, curry paste, ingefær, hvitløk og salt i en gryte. Kok opp under omrøring. La suppen småkoke mens du tibereder resten som skal i suppen.
Ta løken oppi 10 minutter før servering, deretter har du kyllingen oppi. Like før servering har du opp i gulrøtter, nudler og vårløk.
Pynt med frisk koriander og server ferskt nanbrød til.
Oppskriften er inspirert fra matpåbordet
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar