Translate

24. mars 2015

Thai kyllingsuppe


2 porsjoner

2 bokser (165 ml) kokosmelk
0.5 dl kyllingbuljong
2 ss red curry paste
1 ts frisk, finrevet ingefær
1 hvitløksfedd, presset
1/2 ts salt
1 løk, grovhakket
300g kyllingfilet, i jevnstore terninger
2 gulrøtter strimlet
kokte og varme risnudler
frisk koriander
vårløk, strimlet


Start med  å ha kokosmelk, buljong, curry paste, ingefær, hvitløk og salt i en gryte. Kok opp under omrøring. La suppen småkoke mens du tibereder resten som skal i suppen.

Ta løken oppi 10 minutter før servering, deretter har du kyllingen oppi. Like før servering har du opp i gulrøtter, nudler og vårløk.

Pynt med frisk koriander og server ferskt nanbrød til.

Oppskriften er inspirert fra matpåbordet 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar