Forrett 6 personer
250 gr kyllingkjøttdeig
1/2 gulrot, finhakket
1/4 løk, finhakket
1 ts ingefær, finhakket
2 hvitløkfedd, finhakket/presset
1 ss oyster sauce
1 ts sesamolje
smak til med salt og pepper
1 pakke wonton wrapper
Saus til å dyppe de i
3 ss epplecider eddik
1 ss hvitvinseddik
4 ss soya saus
1 fedd hvitløk /finhakket/presset
1 ts ingefær, finhakket
1 vårløk finhakket
1 ts sesamolje
Start med å steke kyllingen, når kyllingen har fått en fin lysebrun farge har du oppi gulrot, løk, ingefær og hvitløk, la det småputtre i 5 min. Tilsett oyster sauce og sesamolje.
Mens blandingen blir kald kan du blande sammen alle ingrediensene til dippen.
Ta opp wonton arkene ca 20 minutter før du skal lage de.
Ta en teskje med fyll i midten av arket, ha litt vann rundt på alle kantene, brett over og lukk arket, klem rundt fyllet så du får ut all luft. Ha litt vann på høyre og venstre hjørne, brett over igjen mens du trekker hjørnene sammen og lukker dem. Ikke så lett å forklare, nei.... så ta heller en titt her :)
Ha de over i en bambusdamper el. og damp de i 15 min, serveres sammen med dippen.
Oppskriften er basert på en fra cookswithcoctail
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar