Translate
15. sep. 2015
Laks med raita og løkblanding
400 gr laksefilet
1,5 ts salt
0,4 ts hvitt pepper
Raita
1 ts spisskummen, malt
0,5 stk agurk
1 dl matyoghurt
1 ts koriander, frisk
salt og pepper
1 stk løk
1,5 fedd hvitløk
1,5 ss rapsolje
1,5 stk hermetisk paprika
salt
Skjær laksen i serveringsstykker. Krydre og stek de ca 3 min på hver side.
Raita
Del agurken på langs, ta ut frøene med en skje og riv den grovt.
Dryss salt over og la det hele hvile i 15 minutter.
Sil av væsken og bland med matyoghurt og finhakket koriander.
Smak til med salt og pepper.
Løkblanding
Skjær løk i skiver, finhakk hvitløk. Varm opp rapsolje i en kasserolle, ha i løk og hvitløk, og surr i 2 minutter til løken er myk.
Tilsett hermetisk paprika, og surr i 5 minutter til. Smak til med salt.
Server grillet laks med raita og ris ved siden av.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar