Translate

28. feb. 2011

Stekte komler

14. feb. 2011

Pølselapskaus


3-4 personer

350 gr pølse (vossakorv)
100 gr baconskiver
300 gr poteter
200 gr gulrøtter

200 gr kålrabi
150 gr løk

1 ss tomatpuré
5 dl oksekraft

Skrell og del poteter, gulrøtter og kålrot i passe biter, kok opp i vann tilsatt kraft. Stek baconet til det er sprøtt og la det renne av seg på ett tørkepapir. Del pølsene i passe biter og stek dem i panne med litt olje. Ha i tomatpuré og la det steke med ett par minutter.  

La lapskausen putre en god time før du tilsetter pølsene før servering.

3. feb. 2011

Kylling i pita

Kylling i pita med paprika, avokado, løk og mais.

Marinerte kyllingen med garam masala, muskat og litt sitron juice. 

Dressingen laget jeg med en halv boks creme fraiche, en liten teskje sennep, litt sitronjuice, en fedd hvitløk, salt og pepper.