3-4 personer
350 gr pølse (vossakorv)
100 gr baconskiver
300 gr poteter
200 gr gulrøtter
200 gr kålrabi
150 gr løk
1 ss tomatpuré
300 gr poteter
200 gr gulrøtter
200 gr kålrabi
150 gr løk
1 ss tomatpuré
5 dl oksekraft
Skrell og del poteter, gulrøtter og kålrot i passe biter, kok opp i vann tilsatt kraft. Stek baconet til det er sprøtt og la det renne av seg på ett tørkepapir. Del pølsene i passe biter og stek dem i panne med litt olje. Ha i tomatpuré og la det steke med ett par minutter.
Skrell og del poteter, gulrøtter og kålrot i passe biter, kok opp i vann tilsatt kraft. Stek baconet til det er sprøtt og la det renne av seg på ett tørkepapir. Del pølsene i passe biter og stek dem i panne med litt olje. Ha i tomatpuré og la det steke med ett par minutter.
La lapskausen putre en god time før du tilsetter pølsene før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar