Translate

18. apr. 2012

Rød karri-steinbit

2 personer 
400 gr steinbitfilet, eller annen hvit fisk
2 gulrøtter
1/2 squash (evt kutt ut squash og ha en hel paprika)
1/2 rød paprika
1 ss olje
4 ts karripasta
1 ts sukker
1 ts asiatisk fiskesaus
1 liten boks kokosmelk, 200 ml
frisk koriander

Skjær fisken i fingertykke strimler. Skjær grønnsakene i tynne strimler og stek dem raskt i olje 4 min i varm panne, sett til side. 

Hell oljen som var igjen i pannen over i en kjele, ha litt ekstra olje om nødvendig, rørestek karripastaen i ca 30 sek. Tilsett sukker, fiskesaus og kokosmelk. Kok opp og legg i fisken. La det trekke ved kokepunktet i 6-7 min til fisken er gjennomkokt. Ha over i en serveringsskål, legg over grønnsakene, pynt med koriander og server med kokt ris. 

En oppskrift etter Lise Finckenhagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar