Translate

29. aug. 2011

Pastasalat med kylling, tomat og brødkrutonger


200 gr pasta gnocchi
2 kyllingbryst, i biter
2 ts cajunkrydder
6 skiver brød, i terning + olje
12 cherrytomater, delt i fire
1 rødløk
rikelig med friske basilikumblader


Dressing
0,5 dl god olivenolje
1 ss god balsamicoeddik
salt og nykvernet pepper


Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell i dørslag og la den kjøle ned ett par minutter. 


Brødkrutonger: bruk daggammelt brød og skjær det opp i terninger. Fordel på et bakepapir og drypp over olivenolje. Stek de på 180 gr til de er sprø og gyldne. 


Krydre kyllingbitene med cajunkrydde, stek dem i olje. 


Lag dressingen ved å røre sammen olivenolje og balsamicoeddik, smak til med salt og pepper. 


Bland alt sammen i en bolle og vend inn dressingen. Tilsett brødkrutongene rett før servering. 


Oppskriften fant jeg på Trines mektige matblogg; kun ett par små justeringer



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar