Translate
13. aug. 2011
Panna cotta med bringebæsaus
4 porsjoner
1 stk vaniljestang
6 dl kremfløte
1 dl sukker
3 ts gelatinpulver
6 ss vann
1 stk lime, saften og litt finrevet skall
Ha fløten, limesaft, limeskall og sukker i en kjele. Del vaniljestangen i to på langs. Skrap ut frøene og ha dem i kjelen. Pisk godt så frøene løser seg opp. Legg i vaniljestangen også.
Kok opp ta kjele av platen. Ha gelatinpulver i en liten bolle og rør ut med vann, la det trekke ett par minutter. Ha gelatinen i fløteblandingen og rør godt ett par minutter så du er sikker på at den løser seg opp.
Hell blandingen i porsjonsformer og la det stivne i kjøleskapet. Det tar ca fire timer.
Bringebærsaus:
1 pakke frosne bringebær
70 g melis
2 ss sitronsaft
Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en bolle og kjør med stavmikser til massen er glatt og sil den.
Server panna cotta med bringebærsausen.
Etiketter:
Dessert
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar