Translate

13. aug. 2011

Panna cotta med bringebæsaus



4 porsjoner
stk vaniljestang
6 dl kremfløte
1 dl sukker
ts gelatinpulver

6 ss vann 
1 stk lime, saften og litt finrevet skall

Ha fløten, limesaft, limeskall og sukker i en kjele.
 Del vaniljestangen i to på langs. Skrap ut frøene og ha dem i kjelen. Pisk godt så frøene løser seg opp. Legg i vaniljestangen også.
Kok opp ta kjele av platen. 
Ha gelatinpulver i en liten bolle og rør ut med vann, la det trekke ett par minutter. Ha gelatinen i fløteblandingen og rør godt ett par minutter så du er sikker på at den løser seg opp.



Hell blandingen i porsjonsformer og la det stivne i kjøleskapet. Det tar ca fire timer. 


Bringebærsaus:
1 pakke frosne bringebær
70 g melis

2 ss sitronsaft




Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en bolle og kjør med stavmikser til massen er glatt og sil den. 


Server panna cotta med bringebærsausen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar