Translate

25. nov. 2012

Pinnekjøtt alla Hellstrøm


Pinnekjøttet er fra Klostergarden.

6 personer

3 kg pinnekjøtt (saltet, røkt og tørket)
Pinnekjøttet må legges i vann fra tolv timer til et døgn.

Grønnsaker til Buljong:
3 stk. Gulrøtter
3 stk løk
½ selleri
1 stk purreløk
5 stk laurbærblad
15 stk einerbær
½ ts pepper
1 knivspiss kajennepepper

Lag buljong. 
Kutt opp løk, gulrøtter, purreløk og selleri, ha det i en kjele sammen med laurbærblad, pepper, einebær og en knivspiss kajennepepper, hell over 5 liter vann. La det koke i 2 timer. 

Sil av og koke pinekjøttet direkte i buljongen. La det koke i 1.5 - 2 timer.  


Server med kålrabistappe og poteter til.



Oppskriften er basert på Hellstrøm sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar