Translate

4. nov. 2012

Kyllingsuppe



( 2 personer )

1/2 rødløk
1/2 purreløk
1 røde paprika
1 chillipepper
1/2 ts karri
1 ts røkt paprikapulver
1 ts harissakrydder el chilipulver
 kyllingkraft + hønsebuljong
2 kyllingfileter 
1/2 boks creme fraiche
1 dl matfløte
1/2 boks mais

Kutt alle grønnsakene opp i biter. Varm en gryte og ha oppi grønnsaker og krydder, la surre ca 5 min. Kok opp 6 liter vann, sammen med kyllingkraften, ha oppi 1 hønsebuljonterning. 

Del kyllingfiletene i terninger og brun dem i stekepanne.  
Ha oppi creme fraiche, kyllingbiter og mais på slutten, skal ikke kokes. 
Smak til med salt og pepper.

Serveres med hjemmebakt focaccia til. 

Oppskriften er basert på en jeg fant hos monihobby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar