2 kyllingbryst , skjær i stykker
1 ts garam marsala
1/2 ss tørket korianderfrø
1 cm ingefærrot, hakkes
3 fedd frisk hvitløk, hakkes
1 ts tørket chili
1/2 ts sort kommenfrø
1 ts salt
3 hele grønne kardemommefrukter
7 hele sorte pepperkorn
1 løk, hakkes fint
50 g smør
1 ss olje
1 dl yoghurt naturel
1.5 ss tomatpuré
0.75 dl vann
1 hele laurbærblad
2 Ts tørkede bukkhornsblader (kasuri methi), smuldres med
fingrene
1 dl fløte
Bland alt krydder - unntatt laurbær og tørkede
bukkhornsblader - yoghurten sammen med salt og tomatpuréen. Tilsett kyllingestykkene i krydderblandingen og bland
grundig. La det stå minst 30 min i romtempertur.
Varm opp smør og olje i en stor kjele og stek løken til de
er gyldenbrune. Skru ned varmen..
Ha deretter kyllingstykkene i sammen med marinaden og stek
det hele i 7 til 10 minutter.
Hell så i vannet, fløten og tilsett laurbærbladene sammen med de
tørkede bukkhornsbladene og la retten småkoke i 30 til 35 minutter under
jevnlig omrøring.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar