Translate

23. feb. 2012

Fiskepakke med fennikel, tomat, løk og dillsaus





500 gram fiskefilet, for eksempel torsk, sei, laks eller steinbit, i terninger
salt og pepper
1/2 rødløk, i tynne båter
1/2 fennikel, finsnittet, forkok den litt først så blir den ikke så trevlete.
3 vårløk, finsnittet
6-8 cherrytomater, delt i 2-3 skiver
1/2 sitron, saften
4-6 ss olivenolje
frisk dill, finhakket
3 ark aluminiumsfolie
1/2 boks creme fraiche
litt sitronsaft
salt og pepper
finhakket dill
ris

Del opp aluminiumsfolien i 3 kvadratiske ark. Fordel fisken på arket og krydre med salt og pepper. Fordel resten av grønnsakene oppå fisken, drypp over sitrinsaft og olivenolje, og strø finsnittet dill på toppen.

Pakk folien sammen og legg pakken på et stekebrett. Stekes ved 200 grader (over- og undervarme) i ca 15 minutter, til fisken såvidt faller fra hverandre.

Kok risen etter anvisningen på pakken. Ha creme fraiche i en bolle og smak til med sitronsaft, salt, pepper og dill.

Server fiskepakken sammen med ris og dillsaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar