500 gr oksekjøtt
2 løk
3 gulrøtter
1 fedd hvitløk
2.5 dl mørkt øl (brukte vørterøl)
1 buljongterninger
2 ts hvitvinseddik
1 ts brunt sukker
1 ts revet muskatnøtt
1 hel stjerneanis
2 laubærblad
4-5 sopp i skiver
2 ss HP sauce
1 ss worchestershiresaus
smak til med salt og pepper
Skjær kjøttet i skiver som siden brunes i smør.
Hakk løken grovt og stek lett i pannen til den får en lett farge. Tilsett hvitløk, øl, buljong, gulrøtter, eddik, HP saus, worchestershireaus, sukker, muskat, laurbær, og stjernanis, kok opp og la det trekke over svak varme i 1 time.
Tilsett så soppen rett før servering. Serveres med potetmos og kokt brokkoli, rosenkål eller rødbet.
Hakk løken grovt og stek lett i pannen til den får en lett farge. Tilsett hvitløk, øl, buljong, gulrøtter, eddik, HP saus, worchestershireaus, sukker, muskat, laurbær, og stjernanis, kok opp og la det trekke over svak varme i 1 time.
Tilsett så soppen rett før servering. Serveres med potetmos og kokt brokkoli, rosenkål eller rødbet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar