Translate

24. nov. 2011

Minestronesuppe




3 personer

  • 1 løk, finhakket
  • 150 gram bacon, strimlet 
  • 2-3 gulrøtter, i biter
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 rød chili, finhakket
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 3 vårløk, i skiver
  • ca 7 dl grønnsakskraft 
  • ca 150 gram hvite bønner i boks
  • ca 150 gram pasta
  • salt og nykvernet sort pepper
  • 2 ss friske urter hvis du har, feks persille eller basilikum  (evt 1 ts tørkede urter)
  • parmesan
Fres bacon, løk, hvitløk og gulrot i litt olje, til baconet tar litt farge. Tilsett tomater, vårløk, chili og grønnsakskraft og kok opp. Smak eventuelt til med mere chili, hvis du vil.
La suppen småkoke ca 20 minutter, til gulrøttene er møre. Mot slutten av koketiden tilsettes bønnene. Tilsett den ferdigkokte pastaen og smak til med urter, salt og pepper. Server gjerne suppen med godt brød.
Oppskriften fant vi hos Trinesmatblogg, eneste vi endret av ingrediensene, vi kjøpte hermetiske, hun bruker kokte.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar