Translate

20. feb. 2014

Pasta med fullkornspasta og chorizo

Til 2 personer
200 gr fullkornspasta.
300 gr chorizo pølser
120 gr erter
0.5 dl parmesan, revet
Smak til med salt og pepper
8 cherrytomater, i båter
God olivenolje

Start med å koke pastavannet, 1 ts salt pr liter vann. Kok pastaen som anvist på pakken.

Skjær fersk chorizopølse i skiver og stek den i en panne. NB! Ta vare på oljen fra pølsen og bruk den til å steke poteter i ved en annen anledning - JUMMI!

Kok opp saltet vann i en kjele og legg erter i gryten. Kok i 30 sekunder og hell av vannet.

Når pastaen er kokt, heller du av vannet. Ha pastaen i pannen sammen chorizo og ertene. La platen stå på lav varme. Ha revet parmesan over og ha over sammen litt kvernet pepper og saltdryss. Vend pastaen forsiktig. Til slutt har du i cherrytomatene.

Tilsett litt god olivenolje over retten.

Oppskriften kommer fra Helles Kitchen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar