Til 2 personer
450 gr laks, i tynne stykker ca 50 gr hver
1 rødpaprika, i tynne strimler
1/2 purre, finhakket
1/2 sitron, i båter
Baby-spinat, 5-6 blad pr pakke
1/2 boks creme fraiche
Salt og pepper
1 fedd hvitløk
Poteter
Sett ovnen på 210 gr, over og undervarme.
Start med å skrelle poteter og dele de i terninger. Ha de oppi kokende vann og la dem koke i 15 min.
Gjør klar alle grønnsakene. Lag til 3 store ark med folie. Legg grønnsakene i midten, fordelt på de tre arkene. Legg 150 gr laks på toppen av hver pakke, topp med 2 ss cremefraiche.
Pakk igjen laksepakken og sett i ovnen. La de stå i 25 min.
Stek potetene og server sammen med laksepakken.
Oppskriften er basert på denne oppskriften fra Trines Matblogg.
såg digg ud :-) ...hilsen hu med like fint navn som matbloggeren du har funnet oppskriften hos
SvarSlett