Denne desserten er laget etter en oppskrift på Millas Mat.
Panna cotta for to:
2,5 dl kremfløte
1/2 dl helmelk
50 gr sukker
1.5 ts gelatinpulver (tok litt mindre enn orginalen)
Frø fra en vaniljestang
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Kok opp fløte, melk og sukker og vaniljefrø pisk hele tiden og dra kjelen av platen så snart det har kokt opp.
Bland ut gelatin som beskrevet på pakken. Ha detkjelen og pisk de godt inn. Sil blandingen og la den avkjøles litt før du heller den i former eller dessertglass og lar de setter seg i kjøleskapet i omlag to timer. Den skal ikke være helt pinnestiv men ha litt bevegelse som gele.
Server med en bærsirup til
Kok opp 200 gram rips, tre spiseskjeer granateplejuice og 50 gram sukker, la det koke i to minutter, sil av og avkjøl.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar