Translate

28. okt. 2012

Ovnsbakt klippfisk og middelhavsfrukter


2 personer
6 delikatesseløk
2 røde paprika
1/2 aubergine
1 boks hermetisk artiskokk
300 gr mandelpoteter
1 dl olivenolje
saft av 1/2 sitron
4 hvitløkfedd
salt og pepper
300 gr utvannet klippfisk i stykker
15 cherrytomater

Skrell løken og skjær paprika og aubergine i strimler. Del artiskokken i to. Vask potetene og skjær dem i skiver. Mariner grønnsakene i en ildfast form med olje, sitron, hele hvitløkfedd, salt og pepper.
Bak grønnsakene i ovn på 180 gr i 45 min. Ta formen ut av ovnen. Fordel fisk og tomater over grønnsakene og bak formen videre i ovn på 180 gr i 20 min.

Serveres med foccaccia og Rouille.

Opphavet til oppskriften kommer fra kokeboken Kjartans tango.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar