Translate
28. okt. 2012
Ovnsbakt klippfisk og middelhavsfrukter
2 personer
6 delikatesseløk
2 røde paprika
1/2 aubergine
1 boks hermetisk artiskokk
300 gr mandelpoteter
1 dl olivenolje
saft av 1/2 sitron
4 hvitløkfedd
salt og pepper
300 gr utvannet klippfisk i stykker
15 cherrytomater
Skrell løken og skjær paprika og aubergine i strimler. Del artiskokken i to. Vask potetene og skjær dem i skiver. Mariner grønnsakene i en ildfast form med olje, sitron, hele hvitløkfedd, salt og pepper.
Bak grønnsakene i ovn på 180 gr i 45 min. Ta formen ut av ovnen. Fordel fisk og tomater over grønnsakene og bak formen videre i ovn på 180 gr i 20 min.
Serveres med foccaccia og Rouille.
Opphavet til oppskriften kommer fra kokeboken Kjartans tango.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar