Translate
13. jan. 2012
Hvitløks-ostebrød
1 baguette, må være en litt tjukk, eller liten loff
Smør
1 dl cheddar
1 dl Monterey jack ost eller Mozzerella
3/4 dl parmesan
3/4 dl majones
2 vårløk, hakket
2 fedd hvitløk, hakket.
salt
Bland osten med majones og vårløken. Tilsett litt salt og sett tilsides i kjøleskapet til du trenger det.
Del baguetten i to, og deretter hver halvdel i to igjen.
Smelt smør i pannen og tilsett 1/4 av den hakkede hvitløken.
Stek 1 av de fire brødene og la det trekke til seg smør og hvitløk. La det steke litt i pannen, ta bort hvitløken om den starter å bli brun.
Gjenta dette med resten av brødene.
Legg brødene på en langpanne, ha osteblandingen over og bak på ca 220 gr i rundt 10 min.
Del opp i stykker og server.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar