Til 2 personer
2 kyllingbryst
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1/2 rødløk
3-4 skiver bacon
1 1/2 ss sweet chili
1 ts Cajun krydder
1 ts Hvitløkssalt
1 dl Cheddar el. Monterey jack
1 avokado
1/2 ts koriander
1 ts sitronsaft
1 cherry tomat
Salt og pepper
8 Tortilla
Sett ovnen på 200 gr.
Del baconet i små biter og stek i varm panne. Del kyllingbrystene i biter og krydre med cajunkrydder og hvitløkssalt. Ha de sammen med bacon og stek i 5-6 min.
Hakk løk og parika og ha oppi kyllingblandingen, tilsett sweet chili og la det surre i ca 5 min. Tilsett halvparten av osten.
Ha blandingen over i en ildfast form og topp med resten av osten.
Ha avokado, tomat og krydder i en foodprosessor og kjør til en my blanding.
Varm tortillaene og server sammen med kyllingblanding og salsa.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar