1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
1 rødløk i tynne båter
Marinade:
1 ts finhakket jalapeno (ønskes sterkere, ha i mer jalapenos)
1 fedd hvitløk
Marinade:
1 ts finhakket jalapeno (ønskes sterkere, ha i mer jalapenos)
1 fedd hvitløk
1ss frisk koriander
1/2 dl solsikkeolje
1/2 dl solsikkeolje
1/2 ts soyasaus
1 ss worchestershiresaus
1 ss sitronsaft
presset saft av 1/2 appelsin
godt med nykvernet pepper
½ dl tørr hvitvin eller cider
ca 6 stk hvetetortilla
hjemmelaget salsa
ca 1/2 beger lettrømme
Avokado mais salsa
godt med nykvernet pepper
½ dl tørr hvitvin eller cider
ca 6 stk hvetetortilla
hjemmelaget salsa
ca 1/2 beger lettrømme
Avokado mais salsa
Fremgangsmåte
Strimle paprika og skjær løken i tynne båter, og sett til side. Skjær kyllingfiletene i tynne strimler.
Marinade: Finhakk jalapenoene. Press hvitløk og finhakk koriander. Bland alle ingrediensene. Tilsett kyllingstrimler og mariner så lenge du har tid til, gjerne over natten.
Kyllingkjøttet Ta opp strimlene og stek dem i en varm panne. Varm tortillas i ovn som anvist på pakken.
Legg på kyllingstrimler, finstrimlede grønnsaker og ha på salsa og litt rømme. Rull tortillaen sammen og server med rømme, salsa og guacamole.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar