4 eggehviter
175 g sukker
200 g mandler eller hasselnøtter
Is:
1/2 l fløte
2 ss vaniljesukker
4 eggeplommer
4 ss sukker
2 doble Daim
Bunn:
Egg og sukker piskes, og mandlene males og vendes forsiktig inn. Hell røren i smurt rund form. Stekes ved 170 grader i ca 45 min.
Is:
Visp krem av fløte og vaniljesukker. Visk så eddedosis av egg og sukker. Kremen og eggedosisen blandes lett og tilsettes knust Daim-sjokolade.
Ismassen fordeles over den avkjølte nøttebunnen som fremdeles står i formen. Putt formen i fryseren. Det er lurt å ta formen ut av fryseren en liten stund før kaken skal serveres, for den er best når isen er litt myk.
175 g sukker
200 g mandler eller hasselnøtter
Is:
1/2 l fløte
2 ss vaniljesukker
4 eggeplommer
4 ss sukker
2 doble Daim
Tilberedning
Bunn:
Egg og sukker piskes, og mandlene males og vendes forsiktig inn. Hell røren i smurt rund form. Stekes ved 170 grader i ca 45 min.
Is:
Visp krem av fløte og vaniljesukker. Visk så eddedosis av egg og sukker. Kremen og eggedosisen blandes lett og tilsettes knust Daim-sjokolade.
Ismassen fordeles over den avkjølte nøttebunnen som fremdeles står i formen. Putt formen i fryseren. Det er lurt å ta formen ut av fryseren en liten stund før kaken skal serveres, for den er best når isen er litt myk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar